Δεν υπάρχει τίποτε απλούστερο από ένα τηγάνι, λίγο ελαιόλαδο και ένα κομμάτι κρέας. Ειδικά όταν πρόκειται για παντσέτα, εκείνο το κομμάτι από το γουρουνάκι που φτιάχει το λατρεμένο μας μπέηκον... Το παίρνεις λοιπόν, το αλατοπιπερώνεις και το τηγανίζεις σε δυνατούτσικη φωτιά, χωρίς κανένα άλλο μυρωδικό, ως να καραμελώσει καλά το λιπάκι του. Κι αν του βάλεις και λίγο λεμονάκι μετά στο πιάτο σου, η μόνη λέξη που περιγράφει την αίσθηση είναι σλουρπ. Απλά.
If you don't read Greek, ask me for the recipe at effiegis(at)hotmail dot com.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου